ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ανάγκη διδασκαλίας της Νέας Ελληνικής γλώσσας ως ξένης γλώσσας σε ενήλικες. Η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και η αύξηση της κινητικότητας των πληθυσμών λόγω της παγκοσμιοποίησης, έχει οδηγήσει πολλούς ενήλικες αλλοδαπούς να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Σήμερα στη χώρα μας υπολογίζεται ότι ζουν και εργάζονται περίπου 1 εκατομμύριο αλλοδαποί καθώς και πολλοί παλιννοστούντες Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη του Internet, υπάρχει επίσης μία αυξανόμενη ζήτηση online μαθημάτων Ελληνικής Γλώσσας από διάφορες χώρες του κόσμου, τόσο από Έλληνες 2ης ή 3ης γενιάς όσο και από άλλες εθνικότητες, κυρίως φοιτητές ή επιστήμονες  που θα επιθυμούσαν να μπορούν να διαβάζουν και να επικοινωνούν στην Ελληνική γλώσσα.

GREEK START
Εισαγωγή στην Ελληνική γλώσσα για αρχάριους     1,5 μήνα     48 ώρες

GREEK Α2
Βασικές Γνώσεις Ελληνικής Γλώσσας Επιπέδου Α2     2,5 μήνες     100 ώρες

GREEK HISTORY & CULTURE
Στοιχεία Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμούον

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr - Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη | Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?