ΕΝΗΛΙΚΕΣ

 

 

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ” κατανοώντας ότι η χρησιμότητα των ξένων γλωσσών για τους ενήλικες (ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑείναι αναμφισβήτητη, κάνουν ειδικές προσφορές.

Οι ξένες γλώσσες είναι απαραίτητες στους ενήλικες τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή σε κάποιο μεταπτυχιακό τμήμα, όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Παρατηρώντας τις αγγελίες προσφοράς εργασίας ο καθένας διαπιστώνει, ότι μία ή και περισσότερες γλώσσες αποτελούν ,στις πιο πολλές από αυτές ,βασική προϋπόθεση για την πρόσληψη. Ακόμα και στο δημόσιο τομέα οι ξένες γλώσσες μπορεί να είναι εκείνες που θα σου δώσουν τα απαραίτητα μόρια ,το κάτι παραπάνω από τους άλλους και θα σε οδηγήσουν τελικά στο διορισμό.
Παρά τα παραπάνω στοιχεία πολλοί είναι οι ενήλικες που διστάζουν να ασχοληθούν με την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Όσοι έχουν καιρό να ασχοληθούν με τη γλώσσα φοβούνται πως δεν μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ συχνή είναι και η πεποίθηση πως ο περιορισμένος χρόνος λόγω της εργασίας τους ή των φοιτητικών τους υποχρεώσεων θα είναι η αιτία να χάνουν μαθήματα ή και τελικά να εγκαταλείψουν τη γλώσσα. Τέλος πολλοί είναι εκείνοι που λανθασμένα στρέφονται στα ιδιαίτερα θεωρώντας τα ως καλύτερη λύση.

 

Ειδικά προγράμματα για ενήλικες

Τα κέντρα ξένων γλωσσών ΔΑΛΙΑΝΗ καθησυχάζουν στην πράξη και όχι στα λόγια όλους τους φόβους των ενηλίκων. Διαθέτουν ένα ειδικό πρόγραμμα αναθέρμανσης της γλώσσας,για όσους έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να ασχοληθούν με αυτή. Όσο για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με μία γλώσσα τους διαβεβαιώνουν ότι ποτέ δεν είναι αργά. Για έναν ενήλικα είναι εύκολο να κατακτήσει μία γλώσσα ,αφού ήδη έχει αναπτύξει ένα προσωπικό σύστημα μάθησης ,είναι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος. Ούτε ο περιορισμένος χρόνος όμως μπορεί να σταθεί εμπόδιο ,αφού τα κέντρα ξένων γλωσσών ΔΑΛΙΑΝΗ οργανώνουν ευέλικτα προγράμματα ,προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός. Τέλος μας τονίζουν τη σημασία της τάξης στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Στα πλαίσια της τάξης δίνεται το προνόμιο της αλληλεπίδρασης μεταξύ των μαθητών, προσφέρονται περισσότερες ώρες διδασκαλίας, ενώ μέσα από επικοινωνιακού τύπου δραστηριότητες εξασκείται τόσο η προφορική, όσο και η γραπτή δεξιότητα στη γλώσσα.

 

Αναλυτικά τα προγράμματά μας για ενήλικες που ξεκινούν τον Οκτώβριο:

ΤΜΗΜΑΤΑ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΑΓΓΛΙΚΑ

Start to Lower ΕΝΗΛΙΚΩΝ / Lower ταχύρυθμο για αρχάριους και / ή ψευδο-αρχάριους για εξετάσεις ECCE.

Prelower to Lower / ταχύρυθμο αρχίζοντας από επίπεδο intermediate.

Proficiency 1+2  / Proficiency από Lower σε 8 μήνες.

Proficiency 2 / Προετοιμασία για εξετάσεις Proficiency Μαΐου 2018.

 

Ατομικά προγράμματα IELTS, ΤΟΕΙC, GMAT και TOEFL.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Zertifikat B1 / Zertifikat B1 αρχιζοντας από το μηδέν.

Zertifikat B2 / Zertifikat B2 αρχίζοντας από Β1 για εξετάσεις Ιουνίου 2018.

Zertifikat C1 / Zertifikat C1 αρχίζοντας από Β2 για εξετάσεις Ιουνίου 2018.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ -ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Curso 1-2-3-4 / Προετοιμασία για εξετάσεις DELE Intermedio (B2) αρχίζοντας από το μηδέν.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Cours 1-2-3-4 / Προετοιμασία για εξετάσεις DELF B2 αρχίζοντας από το μηδέν.

DALF C2 / Προετοιμασία για εξετάσεις DALF C2 Μαΐου 2018 αρχίζοντας από Β2.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ – ΙΤΑΛΙΚΩΝ

Uno-Due-Medio1-Medio2 / Προετοιμασία για εξετάσεις CELI 3 (B2).

 

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και εγγραφείτε στα νέα τμήματα. Αναλυτικά εδώ

 

Επιπλέον, τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ» πραγματοποιούν ταχύρυθμα τμήματα Erasmus. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα σε προσιτές τιμές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσουν στο απαιτούμενο επίπεδο γνώσης της χώρας στην οποία επιθυμούν να σπουδάσουν ή να εργαστούν κάνοντας την πρακτική τους άσκηση σε εταιρείες, Πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr - Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη | Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?