ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Οι καθηγητές μας, όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίων, είναι άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι και έχουν επιλεγεί για τον ενθουσιασμό τους αλλά και την ικανότητα τους να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σπουδαστή.

Φιλικοί και προσιτοί, εκτιμούν τις ανάγκες των μαθητών και προσαρμόζουν ανάλογα το πλάνο του μαθήματός. Έχουν υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και στόχος τους είναι η μόρφωση και η επιτυχία του σπουδαστή.

Παρακολουθούν εντατικά όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην μεθοδολογία και τεχνολογία τής διδασκαλίας.  Άφθονο πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό, προϊόν προσωπικής εργασίας των καθηγητών μας, παρέχεται καθημερινά στους σπουδαστές, αποσκοπώντας στον εμπλουτισμό και την εμπέδωση της γλώσσας.

Οι καθηγητές άριστοι, πεπειραμένοι, ειδικευμένοι στην εντατική διδασκαλία ενηλίκων, είναι και προσωπικοί σύμβουλοι (tutor), που παρακολουθούν στενά την πρόοδο του κάθε σπουδαστή για την αντιμετώπιση τυχών προσωπικών μαθησιακών ελλείψεων. Στην περίπτωση αυτή ετοιμάζουν συμπλήρωμα βοηθητικών μαθημάτων,τα oποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε χρόνο επιλογής του σπουδαστή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr - Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη | Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?