ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ» αναγνωρίζουν τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Πληροφορική, και εν γένει οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στη ζωή μας. Έτσι, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας στου Ζωγράφου σεμιναριακά προγράμματα κατάρτισης μαθητών, φοιτητών, και εργαζομένων. Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες της Πληροφορικής.

Πιο αναλυτικά, παρέχονται τα ακόλουθα μαθήματα:

Προγραμματισμός για μαθητές Γ’ Γενικού Λυκείου – Προετοιμασία για Πανελλαδικές (στο μάθημα ΑΕΠΠ)
• Προγραμματισμός για μαθητές Γ’ Λυκείου ΕΠΑΛ – Προετοιμασία για Πανελλαδικές (στο μάθημα PASCAL)
• Προγραμματισμός για μαθητές Δημοτικού με ειδικά σχεδιασμένες γλώσσες προγραμματισμού
• Προγραμματισμός για μαθητές Γυμνασίου (Visual Basic/Pascal / C / C++)
• Προετοιμασία για Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής (www.pdp.gr) για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου (C++)
• Προγραμματισμός για Φοιτητές Πανεπιστημίου (Pascal / C / C++, JAVA, Visual Basic, HTML)
• Προγραμματισμός για Φοιτητές Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
• Χειρισμός Η/Υ – Ύλη του ECDL και KeyCERT
• Νέες τεχνολογίες επικοινωνίας – Κοινωνικά Δίκτυα – Ψηφιακό προφίλ για άτομα και επιχειρήσεις.
• Ιδιαίτερα μαθήματα σε άλλα πιο εξειδικευμένα αντικείμενα.

Το διδακτικό προσωπικό στα προαναφερθέντα σεμινάρια απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες της Πληροφορικής, οι οποίοι εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.
Όσον αφορά στην πρωτοβουλία που έλαβε το Τμήμα Σπουδών Επικοινωνίας στα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ» σχετικά με τις Νέες Τεχνολογίες και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βασίστηκε στην καλπάζουζα αλλαγή που έχει σημειωθεί την τελευταία δεκαετία. Αλλαγή που είναι φανερή όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς με την προσθήκη νέων εργαλείων και οπτικοακουστικών μέσων. Το Διαδίκτυο, οι Ευρυζωνικές Επικοινωνίες, η Σύγκλιση των Τεχνολογιών, έχουν αλλάξει πλέον ριζικά τους τρόπους προώθησης και επικοινωνίας σε ατομικό καθώς και σε εταιρικό επίπεδο. Νέες ανάγκες έχουν δημιουργηθεί για μία σύνθετη παιδεία καθώς και για επικοινωνητές με ευρεία γνώση της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στις εγκαταστάσεις μας, και να σχεδιάσουμε από κοινού το πρόγραμμα εκμάθησης Πληροφορικής που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr - Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη | Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?