ΑΓΓΛΙΚΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τα Αγγλικά χαρακτηρίζονται ως η πρώτη διεθνής γλώσσα επικοινωνίας διεθνώς. Ομιλείται ως επίσημη μητρική σε περισσότερες από 18 χώρες, ενώ η χρήση της ως δεύτερη γλώσσα, ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια ομιλητές. Κατέχει κυρίαρχη θέση σε επαγγελματικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτικούς τομείς.

Η εκμάθησή της χαρακτηρίζεται ως επιτακτική ανάγκη στην σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη εποχή, καθώς διαπιστώνεται καθημερινά, ο βασικός της ρόλος στη σημερινή κοινωνία και η επιρροή της, στην προσωπική και επαγγελματική ανάδειξη και εξέλιξη κάθε νέου.

Γαλλικά | Γερμανικά | Ιταλικά | Ισπανικά

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

GENERAL ENGLISH (Ο χρόνος υλοποίησης κάθε επιπέδου είναι ενδεικτικός και εξαρτάται άμεσα από την προσωπική προσπάθεια και το χρόνο που θα αφιερώσει κάθε σπουδαστής.)

 • ELEMENTARY – ΕΠΙΠΕΔΟ Α1(Στοιχειώδης επίπεδο της Αγγλικής Γλώσσας. Συστηματική ανάπτυξη και ανάδειξη όλων των δεξιοτήτων του σπουδαστή καθώς και ολοκλήρωση του βασικού άξονα της γραμματικής.)
 • PRE- INTERMEDIATE – Επίπεδο Α2 (Πιστοποίηση της γλώσσας σε ΒΑΣΙΚΟ επίπεδο με δυνατότητα των κατόχων τους να μπορούν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε απλές καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας.)
 • INTERMEDIATE (Συστηματική ανάπτυξη της γλώσσας σε όλα τα μέρη και σχεδόν ολοκλήρωση όλης της αγγλικής γραμματικής.)
 • UPPER INTERMEDIATE Επίπεδο Β1 (Πιστοποίηση της γλώσσας σε ΜΕΤΡΙΟ επίπεδο με δυνατότητα των κατόχων τους να μπορούν να ανταποκρίνονται σε επικοινωνιακές ανάγκες καθημερινότητας.)
 • LOWER – First Certificate in English – Επίπεδο Β2 (Πιστοποίηση της γλώσσας σε ΚΑΛΟ επίπεδο διεθνώς αναγνωρισμένο. Βασικό προσόν για τον κάτοχό του στις σπουδές του και στην αγορά εργασίας. Οι κάτοχοί του μπορούν να διαχειριστούν τη γλώσσα σε όλα τα μέρη του λόγου με ευχέρεια.)
 • ADVANCED Certificate in Advanced English – ΕΠΙΠΕΔΟ C1 (ΑΝΩΤΕΡΟΣ πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών διεθνώς αναγνωρισμένος που πιστοποιεί την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ της γλώσσας. Οι κάτοχοί του μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε θέματα που απαιτούν πολύπλοκες γλωσσικές δεξιότητες σε όλα τα μέρη του λόγου.)
 • PROFICIENCY Certificate of Proficiency in English – ΕΠΙΠΕΔΟ C2 (ΑΝΩΤΑΤΟΣ πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών διεθνώς αναγνωρισμένος που πιστοποιεί την ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ της γλώσσας σε όλα τα μέρη του λόγου. Επιτρέπει στους κατόχους του την απόκτηση άδειας διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας.)

BUSINESS ENGLISH

Εξειδικευμένη ορολογία αγγλικής γλώσσας ανάλογα με το αντικείμενο εργασιών των ενδιαφερομένων. Γνώση της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στον κόσμο των επιχειρήσεων. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα.

 • Α. Αρχικό επίπεδο – PRELIMINARY Προϋποθέτει τα γενικά αγγλικά να είναι σε επίπεδο INTERMEDIATE
 • Β. Μεσαίο επίπεδο – VANTAGE Προϋποθέτει τα γενικά αγγλικά να είναι σε επίπεδο LOWER.
 • Γ. Ανώτερο επίπεδο HIGHER

Δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο C1. Ισοδύναμο με το πτυχίο Advanced.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ IELTS

Η έλλειψη πιστοποίησης στα Αγγλικά μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου; Και όμως όχι!

Για σένα που αναζητάς την επαγγελματική σου αποκατάσταση στον Καναδά, Αυστραλία & Αμερική, εξεσφάλισε το IELTS – επίπεδο 4 σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας και εφόδιο εργασίας. Ξεκινά νέος κύκλος μαθημάτων IELTS για προετοιμασία ενηλίκων στα Αγγλικά. Αυστηρά ολιγομελή ταχύρηθμα τμήματα για αρχάριους με στόχο το IELTS επίπεδο 4 (for limited users) για αναζήτηση εργασίας.
Για σένα που επιδιώκεις την ακαδημαική σου εξέλιξη και την εισαγωγή σου σε μεταπτυχιακές σχολές, εξασφάλισε το IELTS the highest, for expert users. Προετοιμασία σε ατομικό επίπεδο με έμφαση στην εξάλειψη των αδυναμιών στου σπουδαστή και εξασφάλιση του επιθυμητού ποσοστού.

Προσφέρονται

 1. Εντατικά τμήματα ενηλίκων.
 2. Παιδικά τμήματα –χωρίς διάβασμα στο σπίτι- με διαδραστικά μέσα.
 3. Προετοιμασία για διπλώματα απο ELEMENTARY – ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 έως PROFICIENCY Certificate of Proficiency in English – ΕΠΙΠΕΔΟ C2 .
 4. Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για ERASMUS.
 5. Τμήματα ειδικευμένα λογοτεχνίας, ειδικευμένου λεξιλογίου (Νομική, Ιατρική…)
 6. Τμήματα επανάληψης και ομιλίας για αυτούς που θέλουν να «θυμηθούν» τα Αγγλικά τους.
 7. Προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις (ειδικό μάθημα).
 8. Ειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας όλων των μαθημάτων για φοιτητές της Αγγλικής Φιλολογίας.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ || Επιλέγω τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ για να μάθω ξένες γλώσσες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?