ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Κέντρο Σπουδών Δαλιάνη, υποστηρίζει μαθήματα εξ’ αποστάσεως (on-line) σε όλη την Ελληνική επικράτεια, στην περίπτωση που η φυσική παρουσία του φοιτητή δεν είναι δυνατή. Με αυτόν τον τρόπο, το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό είναι κοντά σας όπου και να κατοικείτε.

Τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως (μέσω Internet) έχουν σκοπό την στοχευμένη προετοιμασία και αποτελεσματική εκπαίδευση ανά περίπτωση, επιλέγοντας τον κατάλληλο εξειδικευμένο καθηγητή για την κάθε κάθε θεματική ενότητα.

Με τη σύγχρονη διδασκαλία, διδάσκων και μαθητές είναι σε ζωντανή επικοινωνία μέσω δικτύου, χρησιμοποιώντας και οι δύο πλευρές κατάλληλο λογισμικό ανταλλαγής ήχου, εικόνας και συνοδευτικού υλικού. Τέτοιου είδους λογισμικό, που είναι εύκολο στη χρήση και σε αρκετές περιπτώσεις δωρεάν, μπορεί να αξιοποιηθεί με χρήση υπολογιστή (laptop ή desktop) ή έξυπνων συσκευών (π.χ. tablet, smart phone) οι οποίες πλέον φέρουν κατά κανόνα κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία ενσωματωμένα.

Μέσω συστημάτων ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που υλοποιήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες του Κέντρου Σπουυδών ΔΑΛΙΑΝΗ, ο διδάσκων αναρτά υλικό σε ιστοσελίδα του μαθήματος (βιντεοσκοπημένες διαλέξεις, ασκήσεις, σημειώσεις κ.λπ.), το οποίο είναι προσπελάσιμο και αξιοποιήσιμο από τους μαθητές, σε χρόνο που επιλέγουν.

Προφανώς, οι δύο τύποι διδασκαλίας μπορεί να συνδυάζονται για το ίδιο μάθημα, δηλαδή η σύγχρονη (ζωντανή) διδασκαλία να συνοδεύεται από ασύγχρονη (υποστηρικτική) διαδικασία. Επιπλέον, οι μαθητές που μπορούν να έχουν και φυσική παρουσία στα εκπαιδευτήρια μας, η τηλεκπαίδευση μπορεί να συνδιαστεί και με ‘διαζώσης’ διδασκαλία.

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του Κέντρου Σπουδών ΔΑΛΙΑΝΗ για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα μαθήματα στον σύνδεσμο:

https://eclass.daliani.edu.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία στο τηλ. 210 7776553 ή στο e-mail: dalianianna@gmail.com

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?