ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ» κατανοώντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ξένες γλώσσες (ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ) για επαγγελματική επιτυχία σε επαγγελματίες και εργαζόμενους, δημιούργησαν τμήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του περιβάλλοντός τους.

Είτε κάποιος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο εξωτερικό είτε στην τρέχουσα εργασία του χρειάζεται να μιλά άρτια μια ξένη γλώσσα και χωρίς η εξειδικευμένη ορολογία να αποτελεί εμπόδιο, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Δαλιάνη, διαθέτουν καταρτισμένο προσωπικό που θα συνδράμει στην σωστή εκμάθηση της γλώσσας.

Ευέλικτα ωράρια, ολιγομελή ομοιογενή τμήματα, ιδιαίτερα μαθήματα, σε προσιτές τιμές, με στόχο οι επαγγελματίες να γίνουν γνώστες και ομιλητές της εξειδικευμένης ορολογίας που χρειάζεται στο εργασιακό τους περιβάλλον, όπως στους εξής τομείς: Business, Τραπεζικά, Ναυτιλιακά, Τουριστικά, Ιατρική Ορολογία.

 

Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα ακόλουθα τμήματα για επαγγελματίες – εργαζόμενους:
BUSINESS ENGLISH

Εξειδικευμένη ορολογία αγγλικής γλώσσας ανάλογα με το αντικείμενο εργασιών των ενδιαφερομένων. Γνώση της γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στον κόσμο των επιχειρήσεων. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα.

Α. Αρχικό επίπεδο – PRELIMINARY: Προϋποθέτει τα γενικά αγγλικά να είναι σε επίπεδο INTERMEDIATE
Β. Μεσαίο επίπεδο – VANTAGE: Προϋποθέτει τα γενικά αγγλικά να είναι σε επίπεδο LOWER.
Γ. Ανώτερο επίπεδο HIGHER: Δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο C1. Ισοδύναμο με το πτυχίο Advanced.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ IELTS

Η έλλειψη πιστοποίησης στα Αγγλικά μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου; Και όμως όχι!

Για σένα που αναζητάς την επαγγελματική σου αποκατάσταση στον Καναδά, Αυστραλία & Αμερική, εξεσφάλισε το IELTS – επίπεδο 4 σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας και εφόδιο εργασίας. Ξεκινά νέος κύκλος μαθημάτων IELTS για προετοιμασία ενηλίκων στα Αγγλικά. Αυστηρά ολιγομελή ταχύρυθμα τμήματα για αρχάριους με στόχο το IELTS επίπεδο 4 (for limited users) για αναζήτηση εργασίας.
Για σένα που επιδιώκεις την ακαδημαϊκή σου εξέλιξη και την εισαγωγή σου σε μεταπτυχιακές σχολές, εξασφάλισε το IELTS the highest, for expert users. Προετοιμασία σε ατομικό επίπεδο με έμφαση στην εξάλειψη των αδυναμιών του σπουδαστή και εξασφάλιση του επιθυμητού ποσοστού.

 

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στις εγκαταστάσεις μας, και να σχεδιάσουμε από κοινού το πρόγραμμα εκμάθησης ξένης γλώσσας που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?