ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το 1964, η ίδρυση των εκπαιδευτηρίων από την Άννα Αναργύρου-Δαλιάνη στου Ζωγράφου, με την επωνυμία GREEKBRITISH INSTITUTE OF ZOGRAFOU, σήμανε ριζική επανάσταση στον χώρο της ξενόγλωσσης παιδείας.

Έχουν περάσει περισσότερα από 50 χρόνια δημιουργικής παρουσίας και γόνιμης προσφοράς στη νεολαία του Δήμου Ζωγράφου. 50 χρόνια πλούσιας εμπειρίας και αδιάκοπης εργασίας, αλλά και βαθιάς ικανοποίησης, καθώς βλέπουμε τους αποφοίτους μας να αξιοποιούν τα εφόδια που τους δώσαμε και  να σταδιοδρομούν με επιτυχία.

share

Δημοσιεύτηκε από Ξένες Γλώσσες Δαλιάνη στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

 

Χιλιάδες απόφοιτοι μας πήραν αναγνωρισμένα πτυχία, πολύτιμα εφόδια για την ανέλιξη και επιτυχία στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Οι  παράγοντες επιτυχίας και μακροβιότητας του εκπαιδευτικού έργου μας:

Άριστοι έμπειροι Καθηγητές, παιδαγωγοί που τιμούν το λειτούργημά τους, αρωγοί σε κάθε ανάγκη των σπουδαστών.

Συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης της διδακτικής μεθοδολογίας και άμεση ενσωμάτωση κάθε νέας οπτικοακουστικής εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Προσωπική μέριμνα και φροντίδα και πολλαπλή υποστήριξη των σπουδαστών και των γονέων.

Με φρέσκιες ιδέες, η Πέγκυ και ο Σωτήρης Δαλιάνης συνεχίζουν την παράδοση της πρωτοποριακήςαποτελεσματικής και, προ παντός, υπεύθυνης εκπαίδευσης, με στόχο την ολοκληρωμένη εκμάθηση των Γλωσσών, που οδηγεί στην απόκτηση πτυχίων διεθνώς αναγνωρισμένων, για να δώσουν στους νέους εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?