ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ μας είναι όλοι Απόφοιτοι Πανεπιστημίων με Μεταπτυχιακές Σπουδές, άρτια εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι. Έχουν επιλεγεί για τον ενθουσιασμό τους αλλά και την ικανότητα τους να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σπουδαστή. Έχουν υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και στόχος τους είναι η μόρφωση και η επιτυχία του σπουδαστή.

Παρακολουθούν εντατικά όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην μεθοδολογία και την τεχνολογία της διδασκαλίας.  Άφθονο πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό, προϊόν προσωπικής εργασίας των καθηγητών μας, παρέχεται καθημερινά στους σπουδαστές, αποσκοπώντας στον εμπλουτισμό και την εμπέδωση της γλώσσας.

Φιλικοί και προσιτοί, οι καθηγητές είναι και άριστοι προσωπικοί σύμβουλοιtutors, που παρακολουθούν στενά την πρόοδο του κάθε σπουδαστή για την έγκαιρη αντιμετώπιση τυχουσών μαθησιακών ελλείψεων. Στην περίπτωση αυτή προγραμματίζουν συμπληρωματικά βοηθητικά μαθήματα, τα οποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε χρόνο επιλογής του σπουδαστή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?