ΜΕΛΕΤΗ

Τμήματα Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης

Το Κέντρο Μελέτης Δαλιάνη απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και αποσκοπεί στην πλήρη και κατάλληλη προετοιμασία τους αναφορικά με τα σχολικά μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Η επιστημονική μας γνώση, η εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά μας οδήγησαν στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός καθημερινού προγράμματος μελέτης, το οποίο ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε παιδιού. Ο μαθητής, έχοντας διαβάσει τα μαθήματά του για την επόμενη ημέρα με ευχάριστο και αποδοτικό τρόπο, επιστρέφει στο σπίτι του χωρίς να έχει καμία μαθησιακή υποχρέωση. Παράλληλα, είναι ελεύθερος να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και να περάσει δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με τους γονείς του.

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας

Οι σύγχρονες παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές μέθοδοι του Κέντρου Μελέτης Δαλιάνη λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή όσον αφορά τη δυνατότητα αφομοίωσης των γνώσεων και των μαθησιακών του αναγκών. Επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται επαναλήψεις στη διδακτέα ύλη, προκειμένου να εντοπιστούν και να καλυφθούν πιθανά κενά.
Το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται με συστηματικότητα, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, θέτοντας ως προτεραιότητα την πρόοδο και τη σχολική επιτυχία των μαθητών μας. Με την καθοδήγησή του τα παιδιά μαθαίνουν να μελετούν με τον σωστό τρόπο, να σκέφτονται και να οργανώνουν μόνα τους το διάβασμά τους, αναπτύσσοντας την κριτική τους σκέψη και στηριζόμενα στις δικές τους δυνάμεις. Αναπτύσσουν, δηλαδή, δεξιότητες μελέτης. Επιπλέον, δεν αφομοιώνουν αλλά κατανοούν τη σχολική ύλη, επιλύουν τις απορίες τους και αντιμετωπίζουν τις αδυναμίες τους. Τέλος, ως προς την οργάνωση των τμημάτων, οι μαθητές χωρίζονται σε μικρές ομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?