Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου

Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ισπανικά. 

Μελέτη για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου.

Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο

Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους και σας περιμένουμε να κάνετε την εγγραφή των παιδιών σας από την 1 Σεπτεμβρίου. Χτίζουμε “κάτι” διαφορετικό για το μέλλον με μαθήματα διαζώσης και online. Είμαστε έτοιμοι με όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Τμήματα Ξένων Γλωσσών Pre-juniors, Juniors, Παιδικά και Εφηβικά, Ενηλήκων.

Είχαμε και φέτος 100% επιτυχία στις Εξετάσεις Πιστοποίησης. Διατηρούμε το ποιοτικό επίπεδο σπουδών που μας έχει αναδείξει ως το πλέον αξιόπιστο φροντιστήριο στου Ζωγράφου εδώ και 60 χρόνια.

Pre-juniors ΔΩΡΕΑΝ!, Juniors 50% ΕΚΠΤΩΣΗ! Seniors 30% ΕΚΠΤΩΣΗ !

Τμήματα Μελέτης Δημοτικού Γυμνασίου

Αξιοποιείστε την προσφορά μας για το 2023-24, που συνδυάζει εκμάθηση ξένων γλωσσών και μελέτη για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου με μεγάλη έκπτωση και μειωμένα δίδακτρα. Τα μαθήματα παραδίδονται από Πιστοποιημένους Καθηγητές με πολυετή διδακτική εμπειρία σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου. Διδασκαλία μαθητών όλων των επιπέδων και ηλικιών,  σε μικρά groups και ιδιαίτερα.

Οι σύγχρονες παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές μέθοδοι του Κέντρου Σπουδών Δαλιάνη λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή όσον αφορά τη δυνατότητα αφομοίωσης των γνώσεων και των μαθησιακών αναγκών.

Μαθήματα Γραμμικού και Ελευθέρου Σχεδίου.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΕΝΗΛΙΚΩΝ, COMICS.

Συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία το εργαστήριο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ &  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ όπου πραγματοποιούνται μαθήματα εικαστικών τεχνών για παιδιά που τους αρέσει να δημιουργούν. Τα παιδιά μέσα από την ενασχόλησή τους με την τέχνη μαθαίνουν,  διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται,  απελευθερώνουν την πλούσια φαντασία τους και το σημαντικότερο εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Σχέδιο με μολύβι – κάρβουνο Χρώμα: Μαρκαδόροι, χρωματιστά μολύβια, παστέλ, νερομπογιές, τέμπερες, μελάνια, τεχνικές με μεικτά υλικά, κατασκευές & κολάζ με διάφορα υλικά.

Σας Καλούμε σε μια προσωπική επαφή με τους Καθηγητές και την Διεύθυνση του Κέντρου Σπουδών Δαλιάνη για να ενημερωθείτε και να συζητήσετε σχετικά με τα παρεχόμενα μαθήματα.

ΑΞΙΟΠΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ – ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  • Συνδυάστε Ξένη Γλώσσα – Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου -30%
  • Οικογένειες: Έκπτωση 50%, Πολύτεκνοι: Το ένα παιδί Δωρεάν
  • Έλα με το Φίλο σου και κερδίστε και οι Δύο Επιπλέον Έκπτωση -20%
  • Συνδυάστε 2 Ξένες Γλώσσες – 30%  Ειδικές τιμές σε αδέρφια και φίλους μαθητών
  • Δωρεάν το πρώτο Μάθημα !!! Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία
  • Δωρεάν αναπλήρωσή μαθημάτων και επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα σε αντικείμενα που ο μαθητής είναι αδύναμος

Η γραμματεία του φροντιστηρίου λειτουργεί καθημερινά:

Λεωφόρος Παπάγου 63 από 11:00 – 14:00 και 17:00 έως 21:00, Τηλ: 210 77 76 553  

Μακρυγιάννη  45 καθημερινά από 11:00 – 13:00 και 18:00 έως 20:00

Επίσης σας πληροφορούμε ότι, για τους σπουδαστές μας που θα εγγραφούν έως 15/9/2023 για την περίοδο 2023-20224 προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 20% στα δίδακτρα.

Σας ευχαριστούμε. Για οιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107776553 και στο e-mail: dalianianna@gmail.com

Από την Διεύθυνση,

Κέντρο Σπουδών ΔΑΛΙΑΝΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?