Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου

Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Αλβανικά.  Μελέτη για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου. Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο

Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους και σας περιμένουμε να κάνετε την εγγραφή των παιδιών σας από την 1 Σεπτεμβρίου. Χτίζουμε “κάτι” διαφορετικό για το μέλλον με μαθήματα διαζώσης και online. Είμαστε έτοιμοι με όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις πιο σύγχρονες μέθοδούς διδασκαλίας.

Τμήματα Ξένων Γλωσσών Prejuniors, Juniors, Παιδικά και Εφηβικά.

Οι σύγχρονες παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές μέθοδοι του Κέντρου Σπουδών Δαλιάνη λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή όσον αφορά τη δυνατότητα αφομοίωσης των γνώσεων και των μαθησιακών αναγκών.

Pre-juniors ΔΩΡΕΑΝ!, Juniors 50% ΕΚΠΤΩΣΗ! Seniors 30% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από το νέο Σχολικό έτος 2020-2021 στο κέντρο σπουδών Δαλιάνη θα λειτουργήσουν Τμήματα διδασκαλίας Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Έκθεσης –  Νεοελληνικής Γλώσσας.

Τα μαθήματα παραδίδονται από Πιστοποιημένους Καθηγητές με πολυετή διδακτική εμπειρία σε μαθητές Ε, ΣΤ Δημοτικού, Γυμνασίου, Α΄ Λυκείου και Φοιτητές.  Παροχή προσωπικών σημειώσεων και ασκήσεων για ευκολότερη κατανόηση. Οι καθηγητές μας είναι όλοι πτυχιούχοι πανεπιστημίων. Επίσης, είναι έμπειροι στη διδασκαλία μαθητών όλων των επιπέδων και ηλικιών,  σε μικρά groups και ιδιαίτερα.

Μαθήματα Γραμμικού και Ελευθέρου Σχεδίου. ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΕΝΗΛΙΚΩΝ, COMICS.

Συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία το εργαστήριο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ &  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ όπου πραγματοποιούνται μαθήματα εικαστικών τεχνών για παιδιά που τους αρέσει να δημιουργούν. Τα παιδιά μέσα από την ενασχόλησή τους με την τέχνη μαθαίνουν,  διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται,  απελευθερώνουν την πλούσια φαντασία τους και το σημαντικότερο εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Σχέδιο με μολύβι – κάρβουνο Χρώμα: Μαρκαδόροι, χρωματιστά μολύβια, παστέλ, νερομπογιές, τέμπερες, μελάνια, τεχνικές με μεικτά υλικά, κατασκευές & κολάζ με διάφορα υλικά.

Σας Καλούμε σε μια προσωπική επαφή με τους Καθηγητές και την Διεύθυνση του Κέντρου Σπουδών Δαλιάνη για να ενημερωθείτε και να συζητήσετε σχετικά με τα παρεχόμενα μαθήματα.

ΑΞΙΟΠΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ – ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  • Έλα με το Φίλο σου και κερδίστε και οι Δύο Επιπλέον Έκπτωση -20%
  • 2η Ξένη Γλώσσα – Ενισχυτική διδασκαλεία – Μελέτη -30%
  • Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα !!! Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία
  • Ειδικές τιμές σε αδέρφια και φίλους μαθητών
  • Δωρεάν αναπλήρωσή μαθημάτων και επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα σε αντικείμενα που ο μαθητής είναι αδύναμος
  • Υποτροφίες σε άριστους μαθητές και φοιτητές

Κατά το διάστημα αυτό, λειτουργεί η γραμματεία του κεντρικού φροντιστηρίου – Λεωφόρος Παπάγου 63, τηλ: 210 7776553 – καθημερινά από 11:00 – 14:00 και 17:00 έως 20:00 και στο Νέο Τέρμα Ζωγράφου Μακρυγιάννη 45 καθημερινά από 17:00 έως 20:00.

Επίσης σας πληροφορούμε ότι, για τους σπουδαστές μας που θα εγγραφούν έως 10/9/2021 για την περίοδο 2021-2022, προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 20% στα δίδακτρα.

Σας ευχαριστούμε. Για οιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107776553 και στο e-mail: dalianianna@gmail.com

Από την Διεύθυνση,

Κέντρο Σπουδών ΔΑΛΙΑΝΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?