ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαδικτύου για την Ανάδειξη Προσώπων, Επιχειρήσεων και Οργανισμών στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας.

Digial & Social Media Marketing

Η πρωτοβουλία για το Τμήμα Σπουδών Επικοινωνίας των Εκπαιδευτηρίων Δαλιάνη, με εστίαση στις Νέες Τεχνολογίες βασίστηκε τις παρακάτω διαπιστώσεις:

Η καλπάζουσα αλλαγή των Τεχνολογιών Επικοινωνίας στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια, με την προσθήκη νέων εργαλείων και οπτικοακουστικών μέσων (Διαδίκτυο, Ευρυζωνικές Επικοινωνίες, Σύγκλιση Τεχνολογιών κ.ά.), έχει αλλάξει εκ θεμελίων τους τρόπους επικοινωνίας και προώθησης ατόμων και επιχειρήσεων, δημιουργώντας ανάγκες για μία σύνθετη παιδεία, πλατύτερες γνώσεις και τεχνολογική έγγραματοσύνη.

Αντικείμενο της δραστηριότητάς μας είναι η παροχή υπηρεσιών σε άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς στο χώρο του διαδικτύου, με βασικό στόχο την ανάπτυξη ολοκληρωμένης  παρουσίας τους στο χώρο των νέων μέσων επικοινωνίας.

Σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, καταγράφουμε τις ανάγκες, αναλύουμε τις διαδικασίες και προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες στο χώρο του διαδικτύου, με γνώσεις και εμπειρία, οι οποίοι είναι σε θέση να συζητήσουν και να προτείνουν τη σωστή λύση για κάθε περίσταση.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δραστηριότητές σας και να προωθήσουμε το περιεχόμενό σας σε ευρύτερο αναγνωστικό κοινό.

Το βασικό πεδίο δράσης περιλαμβάνει την ανάπτυξη της εικόνας ατόμου ή επιχείρησης στον ψηφιακό χώρο συνδυάζοντας διαφορετικά μέσα, όπως ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blocs, στοχευμένη διαφήμιση και προώθηση του περιεχομένου στο ευρύτερο «οικοσύστημα» των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και του διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία (τηλ. 2107776553). Κλείστε ραντεβού με έναν από τους ειδικευμένους συνεργάτες για ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση των απαιτήσεων προβολής σας στο Διαδίκτυο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?