ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Οι ξένες γλώσσες είναι απαραίτητες στους ενήλικες τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή σε κάποιο μεταπτυχιακό τμήμα, όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Παρατηρώντας τις αγγελίες προσφοράς εργασίας ο καθένας διαπιστώνει, ότι μία ή και περισσότερες γλώσσες αποτελούν ,στις πιο πολλές από αυτές ,βασική προϋπόθεση για την πρόσληψη. Ακόμα και στο δημόσιο τομέα οι ξένες γλώσσες μπορεί να είναι εκείνες που θα σου δώσουν τα απαραίτητα μόρια ,το κάτι παραπάνω από τους άλλους και θα σε οδηγήσουν τελικά στο διορισμό.

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ» κατανοώντας ότι η χρησιμότητα των ξένων γλωσσών για τους ενήλικες (ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑείναι αναμφισβήτητη, κάνουν ειδικές προσφορές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?