ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΞΙΟΠΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ – ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ» ευχαριστούν θερμά τους μαθητές και τους φοιτητές τους για την εμπιστοσύνη τους τόσο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών (ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ).
Σε αυτό το πλαίσιο, και διατηρώντας παράλληλα το ποιοτικό επίπεδο σπουδών που μας έχει αναδείξει ως το πλέον αξιόπιστο φροντιστήριο στου Ζωγράφου εδώ και 60 χρόνια, πραγματοποιούμε προσφορές με Μειωμένα Δίδακτρα και ειδικές τιμές, και ευκολίες πληρωμής προκειμένου οι σπουδαστές μας να έχουν όσο το δυνατόν πληρέστερη και πολυποίκιλη εκπαίδευση.

Ειδικότερα, “τρέχουν” οι ακόλουθες προσφορές:

 • Pre-Juniors για παιδια 4-6 χρονων – ΔΩΡΕΑΝ!

 • a + b Junior ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ! Για μαθητές Β΄και Γ΄ Δημοτικού. ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

 • Συνδυάστε Ξένη Γλώσσα – Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου -30%

 • Seniors – A & B Seniors ΕΚΠΤΩΣΗ 30%

 • Οικογένειες: Έκπτωση 50%, Πολύτεκνοι: Το ένα παιδί Δωρεάν

 • Έλα με το Φίλο σου και κερδίστε και οι Δύο Επιπλέον Έκπτωση -30%

 • Συνδυάστε 2 Ξένες Γλώσσες – 30%  Ειδικές τιμές σε αδέρφια και φίλους μαθητών

 • Δωρεάν το πρώτο Μάθημα !!! Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία

 • Δωρεάν αναπλήρωσή μαθημάτων και επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα σε αντικείμενα που ο μαθητής είναι αδύναμος

 • Υποτροφίες σε άριστους μαθητές και φοιτητές

 • Δωρεάν συμβουλευτική για αιτήσεις σε Πανεπιστήμια ή επιχειρήσεις του εξωτερικού

Σημειώνεται ότι οι άρτια εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι καθηγητές μας, αξιοποιούν στο έπακρο τις καινοτομίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας. Παράλληλα, το αποτέλεσμα της μεθοδολογίας μας γίνεται φανερό από το γεγονός ότι χιλιάδες απόφοιτοι μας πήραν αναγνωρισμένα πτυχία, πολύτιμα εφόδια για την ανέλιξη και επιτυχία στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή. Άλλωστε, οι σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες στην αγορά εργασίας, καθιστούν την σωστή εκμάθηση Ξένων Γλωσσών και την κατάρτιση στην Πληροφορική, απαραίτητα εφόδια για την οικονομική και κοινωνική ζωή των νέων.

Βασικός άξονας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Δαλιάνη, από την έναρξη της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, παραμένει ότι η Εκπαίδευση είναι Λειτούργημα και Ευθύνη, και όχι επιχείρηση. Ως εκ τούτου, διαμορφώνουμε ολοκληρωμένα, οργανωμένα, ευέλικτα και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής, ικανά, όχι μόνο να παρέχουν ουσιαστική γνώση και έγκυρα πτυχία, αλλά να είναι και προσιτά σε όλους. Όπως είναι ευνόητο, κατανοούμε πλήρως τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, και το δείχνουμε έμπρακτα, καθώς προσαρμόζουμε τα δίδακτρα στις οικονομικές δυνατότητες κάθε σπουδαστή, με ειδικές τιμές και προσφορές.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε για την εκπαίδευσή σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?