ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Δαλιάνη, η Εκπαίδευση είναι Λειτούργημα και Ευθύνη – όχι επιχείρηση.
Διαμορφώνουμε ολοκληρωμένα, οργανωμένα, ευέλικτα και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής, ικανά, όχι μόνο να παρέχουν ουσιαστική γνώση και έγκυρα πτυχία, αλλά να είναι και προσιτά σε όλους.

Οι σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες στην αγορά εργασία, καθιστούν την σωστή εκμάθηση Ξένων Γλωσσών απαραίτητο εφόδιο για την οικονομική και κοινωνική ζωή των νέων.

Κατανοούμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία και προσαρμόζουμε τα δίδακτρα στις οικονομικές δυνατότητες κάθε σπουδαστή. Διατηρούμε το υψηλό ποιοτικό επίπεδο σπουδών που μας ανέδειξε, επί πενήντατρία χρόνια, ως το πλέον αξιόπιστο Εκπαιδευτήριο στου Ζωγράφου.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ κας ΑΝΝΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ-ΔΑΛΙΑΝΗ

Αγαπητοί γονείς, νέοι και νέες,
Αγαπητά παιδιά,

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να σας δώσει δύναμη, γνώση και επιτυχίες.

Φαίνεται σαν χθες, όταν δημιουργήθηκαν τα Εκπαιδευτήρια ΔΑΛΙΑΝΗ, με την επωνυμία GREEK BRITISH INSTITUTE, το 1964 .

Ξεκίνησαν με ελάχιστα χρήματα, αλλά με μεγάλη όρεξη και επιθυμία να ανανεώσουν και να εκσυγχρονίσουν την Ξενόγλωσση Παιδεία και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην μόρφωση της νεολαίας του Ζωγράφου.

Με την πολύτιμη βοήθεια των άριστων συνεργατών μας πραγματοποιήσαμε το όραμά μας.

Οι χιλιάδες απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων μας, έγιναν οι καλύτεροι διαφημιστές μας. Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς και τους γονείς τους, που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Ήδη μορφώνουμε την Τρίτη γενεά σπουδαστών.
Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε τους παλιούς μας μαθητές να φέρνουν τα παιδιά τους κι αυτό μας δίνει βαθειά ικανοποίηση, γιατί επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε, αναγνωρίζοντας έτσι την δικιά μας προσπάθεια και υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας μας, είναι οι άριστοι καθηγητές συνεργάτες μας, παιδαγωγοί που τιμούν το λειτούργημά τους και παραστέκονται σε κάθε ανάγκη των σπουδαστών.
Εξ ίσου σημαντική στάθηκε και η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης της διδακτικής μεθοδολογίας της γλώσσας και η άμεση εισαγωγή κάθε νέας οπτικοαουστικής εκπαιδευτικής τεχνολογίας, όπως είναι τώρα οι διαδραστικοί πίνακες και το ίντερνετ. Προσπαθούμε να κάνουμε το μάθημα όσο πιο ζωντανό και ενδιαφέρον γίνεται, για να εντυπώνεται άμεσα.

Συνεχίζουμε το έργο μας με την ίδια αυταπάρνηση μέχρι και σήμερα, με φρέσκες ιδέες που ανοίγουν νέες προοπτικές για το μέλλον της σύγχρονης γενιάς των Ζωγραφιωτών.

Να θυμάστε πως η καλύτερη επένδυση είναι στη μόρφωση και τις Ξένες Γλώσσες.

Πάρτε χρήσιμες γνώσεις και εφόδια και τότε, όταν γνωρίζετε που πηγαίνετε, ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ.
Εύχομαι πρόοδο και επιτυχία για τη νέα σχολική χρονιά και σας λέω το μυστικό:

Βάλτε σκοπό στη ζωή σας και να μην αφήσετε να περάσει ούτε μια μέρα, που να μην κάνετε κάτι γι’ αυτόν. Η αυριανή σας καριέρα και η ζωή σας όλη εξαρτάται από το δρόμο που θα χαράξετε σήμερα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

ΑΝΝΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ-ΔΑΛΙΑΝΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?