ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ERASMUS

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΑΛΙΑΝΗ», διαδραματίζοντας εδώ και 50 χρόνια σημαντικό ρόλο στην σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών (ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ), στου Ζωγράφου, βοηθούν τους ενήλικες και τους φοιτητές στην κατάλληλη προετοιμασία τους και για το πρόγραμμα Erasmus.

Τα ταχύρυθμα τμήματα Erasmus συνδράμουν σε μεγάλο βαθμό στο να έχουν τη δυνατότητα οι φοιτητές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσουν στο απαιτούμενο επίπεδο γνώσης της χώρας στην οποία επιθυμούν να σπουδάσουν ή να εργαστούν κάνοντας την πρακτική τους άσκηση σε εταιρείες, Πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα.

 

Τα οφέλη από τα μαθήματα

Οι φοιτητές που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, αποκτούν μέσα από τα ταχύρυθμα τμήματα Erasmus όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να έχουν σωστή προφορική και γραπτή επικοινωνία στην καθημερινότητά τους σε μια ξένη χώρα, αλλά και εκείνες που χρειάζονται για την κατάλληλη κατανόηση του ακαδημαϊκού αντικειμένου που έχουν επιλέξει.
Όσον αφορά στις ποικίλες δράσεις του Erasmus, θα ήταν χρήσιμο να σταθούμε στο βίντεο που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 30 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά στο πρόγραμμα Erasmus, το 1987, συμμετείχαν 11 χώρες με 3.200 συνολικά φοιτητές. Μέσα στις επόμενες τρεις δεκαετίες 9 εκατομμύρια φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να καταρτιστούν, να εργαστούν εθελοντικά ή να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό. Το 2014 ξεκίνησε το πρόγραμμα Erasmus+, στο οποίο ενσωματώθηκαν πρωτοβουλίες στα πεδία στα πεδία της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού σ’ ένα ενιαίο πλαίσιο της ΕΕ. Στις μέρες μας, με τη συμμετοχή 33 ευρωπαϊκών χωρών στο πρόγραμμα, οι φοιτητές που έχουν ωφεληθεί από την εμπειρία Erasmus+, σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια.

 

Το ακόλουθο βίντεο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι ενδεικτικό για το πλήθος των δυνατοτήτων που προσφέρει το πρόγραμμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?