Αγαπητά μέλη του Κέντρου Σπουδών ΔΑΛΙΑΝΗ, διδάσκοντες, μαθητές και φοιτητές,

Η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας  προσφέρεται ως η μόνη εκπαιδευτική δυνατότητα για την περίοδο των έκτακτων μέτρων λόγω COVID-19. Η τεχνολογία προσφέρει λύσεις για σύγχρονη (synchronous) και ασύγχρονη (asynchronous) τηλε-διδασκαλία σε μαθήματα που είναι επιδεκτικά και ήδη χρησιμοποιείται από τα προηγούμενα έτη με επιτυχία στα προγράμματα σπουδών τον εκπαιδευτηρίων μας .

Η επανάληψη και κατανόηση μέρους τής διδαχθείσας χωρίς την φυσική παρουσία του μαθητή στο εκπαιδευτήριο θα συνεισφέρει σημαντικά στη διαθεσιμότητα πρόσθετου εκπαιδευτικού χρόνου, όταν αποκατασταθεί η κανονικότητα, με στόχο τη μείωση της συνολικής απώλειας χρόνου και συνακόλουθα της παράτασης του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους.

Συνιστάστε στους μαθητές και φοιτητές του Κέντρου Σπουδών ΔΑΛΙΑΝΗ να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το υλικό μαθημάτων που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης κατά το διάστημα της καθολικής ‘καραντίνας’ κάνοντας επαναλήψεις και εμπεδώνοντας την ύλη που έχουν διδαχθεί. Επίσης συνιστάται η αξιοποίηση υλικού που προσφέρουν ελεύθερα αυτό το διάστημα στο διαδίκτυο εκδοτικοί οίκοι και πανεπιστήμια. Όταν είναι πιο πιο πρόσφορες οι συνθήκες, η τεχνολογία θα αξιοποιηθεί, ώστε να γίνονται και αναπληρώσεις των χαμένων ωρών διδασκαλίας.

Το Κέντρου Σποδών ΔΑΛΙΑΝΗ έχει παράδοση 56 Χρόνων στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αξιοποιώντας καινοτομίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?