Αγαπητά μέλη του Κέντρου Σπουδών ΔΑΛΙΑΝΗ, διδάσκοντες, μαθητές και φοιτητές,

Η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας  προσφέρεται ως η μόνη εκπαιδευτική δυνατότητα για την περίοδο των έκτακτων μέτρων λόγω COVID-19. Η τεχνολογία προσφέρει λύσεις για σύγχρονη (synchronous) και ασύγχρονη (asynchronous) τηλε-διδασκαλία σε μαθήματα που είναι επιδεκτικά και ήδη χρησιμοποιείται από τα προηγούμενα έτη με επιτυχία στα προγράμματα σπουδών τον εκπαιδευτηρίων μας .

Χρησιμοποιούμε υλικού από διεθνείς και εγγυτέρους εκδοτικούς οίκους και πανεπιστήμια. Επιπλέον υλικό μαθημάτων στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης eclass.daliani.edu.gr

Το Κέντρου Σποδών ΔΑΛΙΑΝΗ έχει παράδοση 56 Χρόνων στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αξιοποιώντας καινοτομίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?