ΠΑΙΔΙΚΑ & ΕΦΗΒΙΚΑ

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας για Παιδιά και Εφήβους

Οι σύγχρονες παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές μέθοδοι του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δαλιάνη στα Παιδικά και Εφήβικά τμήματα λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή,, όσον αφορά τη δυνατότητα αφομοίωσης των γνώσεων και των μαθησιακών αναγκών.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται επαναλήψεις στη διδακτέα ύλη, προκειμένου να εντοπιστούν και να καλυφθούν πιθανά κενά.

Το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται με συστηματικότητα, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, θέτοντας ως προτεραιότητα την πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μας. Με την καθοδήγησή του τα παιδιά μαθαίνουν και αφομοιώνουν την διδακτέα ύλη με τον σωστό τρόπο, να σκέφτονται και να οργανώνουν μόνα τους το διάβασμά, αναπτύσσοντας την κριτική τους σκέψη και στηριζόμενα στις δικές τους δυνάμεις.

Επιλύουν τις απορίες τους και αντιμετωπίζουν τις αδυναμίες τους ώστε να κατανοήσουν 100%  την ύλη κάθε μαθήματος.

Για τη καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, οι μαθητές χωρίζονται σε μικρές ομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Pre-juniors για παιδια 4-6 χρονων –  ΔΩΡΕΑΝ!

Σ΄ένα χαρούμενο και δημιουργικό περιβάλλον, με υλικά και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους και πεπειραμένες καθηγήτριες, οι μικροί μαθητές μας έρχονται στην πρώτη τους επαφή με τη γλώσσα παίζοντας και διασκεδάζοντας. Με πρότυπο εκπαιδευτικό σύστημα, διασκεδαστικά εικονογραφημένα βιβλία, με τραγούδια, ποιήματα, σκετσάκια, κουκλοθέατρο  και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών,  διαδραστικούς πίνακες, multimedia, flash cards, DVD, μαθαίνουν ν’ αγαπούν τα Αγγλικα, σαν ένα ευχάριστο χόμπι, χωρίς να επιβαρύνονται με μελέτη στο σπίτι. Παρακολουθώντας αυτά τα τμήματα,οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν μια τάξη και να πάρουν το LOWER-Β2 στα 12 ή 13.

juniors: για μαθητές Α΄& Β’ Δημοτικου – ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50%

Παίζοντας και διασκεδάζοντας, εισάγονται σταδιακά στην γραφή και την ανάγνωση, χωρίς να επιβαρύνονται με μελέτη στο σπίτι. Μαθαίνουν να χρησιµοποιούν σωστά και ολοκληρωµένα τη γλώσσα, µέσα από βιωµατικές µεθόδους διδασκαλίας και διαδραστικό υλικό. Παρακολουθώντας αυτά τα τμήματα,οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν μια τάξη, ολοκληρώνοντας, στην Β΄Δημοτικού, σε ένα μόνο χρόνο, τις a+b junior, και να πάρουν το LOWER-Β2 στα 12 ή 13.

a + b junior ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ! Για μαθητές Β΄και Γ΄ Δημοτικού. ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

Seniors – ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30%

A, B, C, D, LOWER-B2, PROFICIENCY-C2

Οι σπουδαστές κατακτούν την δομή της γλώσσας και μπορούν να εκφράζονται  ολοκληρωμένα. Αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία.

Δείτε τις προσφορές μας

Αγγλικά |Γαλλικά | Γερμανικά | Ιταλικά | Ισπανικά  για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου από έμπειρους καθηγητές.

Μαθαίνουμε πώς να μαθαίνουμε… Εγγύηση στην εκπαίδευση….

Η επιστημονική μας γνώση, η εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά μας οδήγησαν στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός προγράμματος, το οποίο ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε παιδιού. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν, δημιουργούν, ανακαλύπτουν και αναπτύσσονται νοητικά, κοινωνικά και συναισθηματικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δαλιάνη σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων, σε συνεργασία με τους γονείς, με στόχο την ανάδειξη των κοινωνικών και των συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της αυτονομίας τους.

Με γνώμονα το παιχνίδι, τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία και τα ψυχοεκπαιδευτικά προγράμματα, η σωστή ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των παιδιών είναι γεγονός.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?