Τέλος στο δισταγμό ενηλίκων για την εκμάθηση ξένων γλωσσών

Η χρησιμότητα των ξένων γλωσσών για τους ενήλικες είναι αναμφισβήτητη.

Οι ξένες γλώσσες είναι  απαραίτητες τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή σε κάποιο μεταπτυχιακό τμήμα,όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Παρατηρώντας τις αγγελίες προσφοράς εργασίας  ο καθένας διαπιστώνει ,ότι μία ή και περισσότερες γλώσσες αποτελούν ,στις πιο πολλές από αυτές ,βασική προϋπόθεση  για την πρόσληψη.Άκομα και στο δημόσιο τομέα οι ξένες γλώσσες μπορεί να είναι εκείνες που θα σου δώσουν τα απαραίτητα μόρια ,το κάτι παραπάνω από τους άλλους και θα σε οδηγήσουν τελικά στο διορισμό.

Παρά τα παραπάνω  στοιχεία πολλοί είναι οι ενήλικες που διστάζουν να ασχοληθούν με την εκμάθηση ξένων γλωσσών.Όσοι  έχουν καιρό να ασχοληθούν με τη γλώσσα φοβούνται πως δεν μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος,ενώ συχνή είναι  και η πεποίθηση πως ο περιορισμένος χρόνος λόγω της εργασίας τους ή των φοιτητικών τους υποχρεώσεων  θα είναι η αιτία να χάνουν μαθήματα ή και τελικάνα εγκαταλείψουν τη γλώσσα.Τέλος πολλοί είναι εκείνοι που λανθασμένα στρέφονται στα ιδιαίτερα θεωρώντας τα ως καλύτερη λύση.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών ΔΑΛΙΑΝΗ καθησυχάζουν στην πράξη και όχι στα λόγια όλους τους φόβους των ενηλίκων.Διαθέτουν ένα ειδικό πρόγραμμα αναθέρμανσης της γλώσσας ,για όσους έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να ασχοληθούν με αυτή. Όσο για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με μία γλώσσα τους διαβεβαιώνουν ότι ποτέ δεν είναι αργά. Για έναν ενήλικα είναι εύκολο να κατακτήσει μία γλώσσα ,αφού ήδη έχει αναπτύξει ένα προσωπικό σύστημα μάθησης ,είναι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος. Ούτε ο περιορισμένος χρόνος όμως  μπορεί να σταθεί εμπόδιο ,αφού τα κέντρα ξένων γλωσσών ΔΑΛΙΑΝΗ  οργανώνουν ευέλικτα προγράμματα ,προσαρμοσμένα  στις ανάγκες του καθενός.

Τέλος μας τονίζουν τη σημασία  της τάξης στην εκμάθηση ξένων γλωσσών .Στα πλαίσια της τάξης δίνεται το προνόμιο της αλληλεπίδρασης μεταξύ των μαθητών ,προσφέρονται περισσότερες ώρες διδασκαλίας ,ενώ μέσα από επικοινωνιακού τύπου δραστηριότητες  εξασκείται τόσο η προφορική ,όσο και η γραπτή δεξιότητα στη γλώσσα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?