Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, αλλά και οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στην επιλογή του επαγγέλματος.

Οι ξένες γλώσσες σε αυτές τις συνθήκες αποτελούν προϋπόθεση εξέλιξης και επιτυχίας των παιδιών μας και όχι απλά ένα ακόμη μάθημα.Οι εικόνες και τα ακούσματα των ξένων γλωσσών βρίσκονται σήμερα στην καθημερινότητα του παιδιού,του νέου,του εφήβου.Έτσι η ξένη γλώσσα γίνεται όχι μόνο κτήμα,αλλά εφόδιο για το μέλλον.

Στα πλαίσια λοιπόν της ηλεκτρονικής εποχής και της τόσο μεγάλης αναγκαιότητας εκμάθησης ξένων γλωσσών τα κέντρα ξένων γλωσσών ΔΑΛΙΑΝΗ ,με στόχο πάντα την καλύτερη εκμάθηση των ξένων γλωσσών ,αλλά προσβλέποντας και στην πολύπλευρη κατάρτιση των μαθητών τους,εγκαινιάζουν το ψηφιακό σχολείο και προώθουν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και ξένων γλωσσών.

Η χρήση διαδραστικού πίνακα προσδίδει ζωντάνια στο μάθημα,διπλασιάζοντας το ενδιαφέρον των μαθητών και κάνοντας τη διδασκαλία ξένων γλωσσών ακόμα πιο εύκολη και αποδοτική. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό και δυναμικό μάθημα με touch screen,που ευνοεί τη συμμμετοχή των ίδιων των μαθητών,την αυτενέργεια και τη συνεργασία.Ένα μάθημα στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ο μαθητής και το οποίο χρησιμοποιεί ποικιλία υλικού,όπως σταυρόλεξα, χρήση internet,γλωσσικά παιχνίδια,αλληλεπιδραστικές ασκήσεις κ.α.για να δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο πρόσφορο έδαφος για την κατάκτηση της ξένης γλώσσας. Ακόμα στην προσπάθεια μας για καλύτερη εμπέδωση της ύλης και για εξοικείωση των μαθητών μας με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από μικρή ηλικία ,προσφέρουμε την επανάληψη του μαθήματος  μέσα από ένα    ενδιαφέρον παιχνίδι με τη χρήση υπολογιστών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?