pre-Juniors – ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ – ΔΩΡΕΑΝ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-6 ΕΤΩΝ  –  ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ !

Γιατί να ξεκινήσει Αγγλικά το παιδί από τόσο μικρή ηλικία σε τμήματα pre-juniors:

Η ικανότητα του παιδικού μυαλού να μαθαίνει είναι απεριόριστη και αντιστρόφως ανάλογη με την ηλικία του. Τα μικρά παιδιά αφομοιώνουν ιδιαίτερα εύκολα τις ξένες γλώσσες. O εγκέφαλός τους δημιουργεί εύκολα νευρώνες, οι φωνητικές τους δυνατότητες είναι ανοιχτές σε κάθε νέο ήχο.

Η έμφυτη περιέργεια για νέες εμπειρίες και η ικανότητα για αφομοίωση των πληροφοριών βρίσκονται στο ανώτατο στάδιο ανάπτυξης. Τα παιδιά, που αρχίζουν πολύ μικρά την ξένη γλώσσα, απορροφούν τις γνώσεις σαν σφουγγάρι και αποκτούν γρήγορα την σωστή προφορά.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΔΑΛΙΑΝΗ, με έμπειρες καθηγήτριες, ειδικευμένες στις μικρές ηλικίες, τα παιδιά ξεκινούν να μαθαίνουν τα Αγγλικά όπως έμαθαν τη μητρική τους γλώσσα, δηλαδή μαθαίνουν πρώτα να αντιλαμβάνονται τους ήχους της γλώσσας και στη συνέχεια να μιλούν.

Μαθαίνουν ευχάριστα και ξεκούραστα, χωρίς πίεση ή μελέτη στο σπίτι. Συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε ψυχαγωγικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μαθαίνουν τραγούδια και παραμύθια. Παίζουν ρόλους θεατρικούς και αποκτούν προσωπική γνώση και εμπειρία, που θα τα βοηθήσουν σημαντικά στις μετέπειτα σπουδές του. Καθώς δεν ασχολούνται με την ανάγνωση ή τη γραφή ακόμα, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύ τον προφορικό λόγο και την γενική τους αντίληψη.

Η συμμετοχή στα pre-juniors τμήματα αποτελεί μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για το παιδί. Θα το κάνει να αγαπήσει την Αγγλική γλώσσα και γενικώτερα τις ξένες γλώσσες. Θα υιοθετήσει θετική στάση απέναντι σε διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Θα αποκτήσει ιδιαίτερη επίγνωση της δικής του γλώσσας και πολιτισμού.

Τα παιδιά που έχουν παρακολουθήσει pre-juniors τμήματα έχουν μεγάλη εξοικείωση με την γλώσσα, προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στις απαιτήσεις της επόμενης τάξης και γίνονται άριστοι μαθητές. Προοδεύουν ταχύτατα στις σπουδές τους και μπορούν να πάρουν το πτυχίο LOWER-B2 στην Α ή Β Γυμνασίου, πριν τις δύσκολες τάξεις του Λυκείου.

Κάθε χρόνο οι μαθητές των pre-juniors τμημάτων εντυπωσιάζουν τους γονείς με την ικανότητά τους να μιλούν Αγγλικά με υπέροχη προφορά, μετά από λίγους μόνο μήνες μάθημα. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών από πολύ νεαρή ηλικία δεν είναι μόνο μια μαθησιακή ανάγκη. Είναι ένα εφόδιο ζωής που πλάθει ανθρώπους ικανούς για το μέλλον.

Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Τα Εκπαιδευτήρια Δαλιάνη έχουν αναπτύξει ένα Προτυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας:

Η μέθοδος διδασκαλίας διαθέτει το κατάλληλο διδακτικό υλικό και τοποθετεί το παιγνίδι στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Έτσι, αφενός μεν κερδίζει το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών και αφετέρου προσφέρει το στοιχείο της εναλλαγής, για να το κρατά αμείωτο.

Η χρήση εποπτικών μέσων (διαδραστικοί πίνακες, cd, dvd, flash cards, multimedia κ.λπ.) είναι βασικό καθημερινό βοήθημα στη διδασκαλία.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο να εφαρμόσει τις συγκεκριμένες και εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας.

Η καθηγήτρια, πρώτη και πάνω απ’ όλα, έχει την ευθύνη να ενθουσιάσει το παιδί, να το κάνει να αγαπήσει τη γλώσσα και ταυτόχρονα να του δώσει γερές βάσεις για τη συνέχεια.

Υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς μαθητές, γιατί το παιδί πρέπει να αισθανθεί ότι λειτουργεί σε έναν χώρο διαφορετικό από αυτόν του σχολείου. Εδώ θα έχει δραστηριότητες που του αρέσουν και το διασκεδάζουν.

Αγγλικά |Γαλλικά | Γερμανικά | Ιταλικά | Ισπανικά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?