Οι Εγγραφές Άρχισαν…

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας. Τμήματα Pre-juniors, Juniors, Παιδικά και Εφηβικά

Οι σύγχρονες παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές μέθοδοι του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δαλιάνη λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή Pre-juniors, Juniors, Παιδικά και Εφηβικά, όσον αφορά τη δυνατότητα αφομοίωσης των γνώσεων και των μαθησιακών αναγκών.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται επαναλήψεις στη διδακτέα ύλη, προκειμένου να εντοπιστούν και να καλυφθούν πιθανά κενά.

Το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται με συστηματικότητα, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, θέτοντας ως προτεραιότητα την πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μας. Με την καθοδήγησή του τα παιδιά μαθαίνουν και αφομοιώνουν την διδακτέα ύλη με τον σωστό τρόπο, να σκέφτονται και να οργανώνουν μόνα τους το διάβασμά, αναπτύσσοντας την κριτική τους σκέψη και στηριζόμενα στις δικές τους δυνάμεις.

Επιλύουν τις απορίες τους και αντιμετωπίζουν τις αδυναμίες τους ώστε να κατανοήσουν 100%  την ύλη κάθε μαθήματος.

Για τη καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, οι μαθητές χωρίζονται σε μικρές ομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Pre-juniors ΔΩΡΕΑΝ!

Α΄Δημοτικού
Σ΄ένα χαρούμενο και δημιουργικό περιβάλλον, με έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους, τα πρωτάκια μας κάνουν την πρώτη τους επαφή με τη γλώσσα παίζοντας και τραγουδώντας.

Juniors 30% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Β΄ και Γ΄ Δημοτικού
Α + Β Junior σε 1 χρόνο! Μαθαίνουν να χρησιµοποιούν σωστά και ολοκληρωµένα τη γλώσσα, µέσα από βιωµατικές µεθόδους διδασκαλίας και διαδραστικό υλικό.
Για να πάρεις το Lower στα 13.

Παιδικά και Εφηβικά Τμήματα

A, B, C, D, E, LOWER, PROFICIENCY

Ο µαθητής έχει πλέον την ικανότητα να αποκτήσει το πτυχίο γλωσσοµάθειας που επιθυµεί στίς γλώσσες που διδάχτηκε

Δείτε τις προσφορές μας

Αγγλικά |Γαλλικά | Γερμανικά | Ιταλικά | Ισπανικά  για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου από έμπειρους καθηγητές.

Μαθαίνουμε πώς να μαθαίνουμε… Εγγύηση στην εκπαίδευση….

Η επιστημονική μας γνώση, η εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά μας οδήγησαν στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός προγράμματος, το οποίο ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε παιδιού. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν, δημιουργούν, ανακαλύπτουν και αναπτύσσονται νοητικά, κοινωνικά και συναισθηματικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δαλιάνη σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων, σε συνεργασία με τους γονείς, με στόχο την ανάδειξη των κοινωνικών και των συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της αυτονομίας τους.

Με γνώμονα το παιχνίδι, τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία και τα ψυχοεκπαιδευτικά προγράμματα, η σωστή ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των παιδιών είναι γεγονός.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν είμαστε οnline αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Sending

Copyright © 2016-daliani.edu.gr  -  Εκπαιδευτήρια  Δαλιάνη   |  Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά για Παιδιά και Ενήλικες

Log in with your credentials

Forgot your details?